Hon ville inte ta emot...

... mitt bajsprov på vårdcentralen.
.
Och denna gången så lyckades jag inte hålla tillbaka mina känslor... jag visade direkt sköterskan hur besviken och frustrarad jag blev... för nu har jag inte längre ett överskott av gott humör kvar att ösa ur... mina krafter är något begränsade och jag kan riktigt känna att jag är inne på mina sista reserver... tålamod och tolerans börjar bli en bristvara hos mig... och så vill jag naturligtvis inte ha det.
.
Nu lyckades vi till slut komma överens och hon tog emit mitt förhoppningsvis sista bajsprov... doktorn trodde ju att jag var kvitt min parasit redan i torsdags och jag håller tummarna för att han har rätt... visserligen så känner jag mig inte strålande frisk och kry än men det kan jag inte heller räkna med... enligt samma doktor kan det ta några månader innan min mage har reparerat sig själv, producerat och byggt upp nytt tarmludd... så är det något som jag verkligen behöver just nu är det... naturligtvis ett överflöd av tålamod och tolerans.
.
Tålamod och tolerans är underbara egenskaper som lär mig att njuta av här och nu.
.
Jag tänker göra mitt absolut bästa för att en dag i taget ta hand om mig själv på bästa sätt... se till att få i mig mat och dryck... lägga mig i tid på kvällen... ställa realistiska krav på mig själv vilket i praktiken är samma sak som att "sänka ribban" och acceptera att jag för tillfället har ett litet underskott på energi... och att det är helt okej... men en av de viktigaste sakerna som jag tänker göra mitt bästa för att fixa idag är att flytta ut ur mitt eget huvud och ta del av den verklighet som hela tiden finns tillgänglig för mig... dygnet runt... alltid... jag tror ta mig fan att vissa skulle kunna kalla den verkligheten för... Gud... det är i alla fall min uppfattning av verkligheten utanför mina öron... och den vill jag också ta del av... så klart.

Kommentera inlägget här :