Inget är som...

... väntans tider.
.
Så sägs det har jag hört... och nu sitter jag här och undrar var det är för pucko som kommit på någonting så urbota dumt... för jag gillar inte alls att vänta... vid 09.00 ringde jag till vårdcentralen... 10.10 ringer de upp mig och jag gillar verkligen den tjänsten att bli uppring istället för att sitta och vänta i telefonluren... hon som jag pratade med skulle försöka få tag på min doktor och lovade att återkomma... och nu är klockan 11.45... suck.
.
Jag har gjort vad jag bestämt mig för att göra när jag sökte hjälp idag... och jag har fått ett tips om att inte äta druvsocker och dricka cocacola... de gamla beprövade huskurerna hade tydligen spelat ut sin "nyttiga" roll enligt den senaste forskningen där man istället menade på att den kuren istället försämrade själva diagnosen... mer hjälp har jag inte hunnit få än... men visst... jag väntar... men inte fan gillar jag att vänta just nu.
.
Att vänta på tåget i Indien är en helt annan sak än att vänta på ett samtal i Sverige.
.
Det är stor skillnad på att vänta och att vänta... att vänta på ett telefonsamtal från vårdcentralen i Ljungby är betydligt händelsefattigare än att vänta på ett tåg i Indien... det märks inte minst på min tidsuppfattning... i den enna situationen sniglar sig tiden fram... i den andra går tiden skitfort... gissa vilken?

Kommentera inlägget här :