Maktlös...

... över min egen magsjuka.
.
Nu börjar jag tröttna på min magsjuka som jag drog på mig i Indien... för en vecka sedan gick jag till doktorn för att kolla så att det inte var något allvarligt... lämnade massor av prover och snackade med en doktor... hon berättade för mig att om jag inte hörde någonting av henne så skulle jag bara vänta och inte göra någonting... en vecka... och om det inte hade gått över till idag så skulle jag höra av mig igen... och nu har det gått en vecka och jag är fortfarande inte frisk.
.
Det har varit alldeles för mycket tid för mig på toaletter den senaste tiden.
.
En sak som jag lärt mig i min drogfrihet är att be om hjälp... jag kan inte fixa min magsjuka själv utan behöver be om hjälp... därför så har jag precis ringt för att beställa en ny tid hos doktorn (precis som hon sa att jag skulle göra om jag inte var frisk efter en vecka)... och har jag tur så kanske hon kan hitta på ett sätt för mig att bli frisk... typ en medicin eller nåt... man är ju inte så glad i att skriva ut pencillin längre men nu har jag varit magsjuk i över tre veckor och det börjar bli lite tröttsamt... tycker jag.
.
Det är lite frustrerande att vara maktlös över sin egen kropp... och det är tur att det finns doktorer att be om hjälp... så nu håller jag tummarna för att det finns ett botemedel som gör mig frisk på nolltid... jag känner hopp.

Kommentera inlägget här :