Overkligt...

... ar det narmaste jag kan komma en beskrivelse.
.
Jag vet inte vad som ar mest flippat... landskapet vi ar i eller alla dessa tempel som vi kor runt i... de ar overallt och hur fantastiska som helst... Akropolis och allt annat jag besokt tidigare bleknar vid en jamforelse... eller rattare sagt det gar inte att jamfora detta med nagot... tank er bara grejen att kora omkring pa en moped i ett museum... eller att bostader och ovardeliga kulturskatter smalter samman... Indien ar verkligen speciellt nar det galler kulturskatter... hade detta varit i Sverige sa hade allt varit inhagnat bakom galler och bevakat av vakter dygnet runt... men har ar det en del av vardagen.
.
Men fan vet om inte landskapet slar ut allt som jag tidigare upplevt... mojligtvis sa har jag sett liknande strenformationer i en back eller flod dar vattnet slipat stenarna runda... grejen ar bara att har ar samma sorts stenar typ 20 meter hoga... och har format ett helt landskap... det ar helt enkelt sagoligt vackert.. narmast overkligt... jag kanner mig forminskad till en pytteliten manniska.
.
En grej som vi gjorde idag var att klattra upp for en jattelang trappa... dar lag "Monkeytempel"... och vi hade med oss kex som vi matade de ganska krasna aporna med... de foredrog bananer... en av Agonda-killarna blev bestulen pa sin vattenflaska av en apa som med van hand skruvade av korken och drack en skvatt innan han av nagon anledning ville uttrycka sin besvikelse och puffade till min van nagon aggresivt... pa vag ner fran berget fick vi aven vanta ett tag pa en guide eftersom vi inte vagade passera ett helt gang av valdigt nargagna apor.
.
Sjalva byn Hampi ar ocksa vart nagra ord... jag ar ju van vid en ganska chill vardag efter ett tag pa Agonda Beach... men fan vet om inte Hampi ar annu coolare i sin saliga blandning av olika slags turister (som ju pallat ta den lite jobbiga resdan for att komma hit) och byborna... mixen passar ganska bra till blandningen av natur och kultur far ovrigt.
.
Eftersom jag sitter pa ett Internetcafe sa kan jag inte formedla nagra bilder harifran... fast a andra sidan sa kan inte bilder formedla denna... helt overkliga upplevelse.
.
image description
Taj Mahal var haftigt men faktiskt ingenting jamfort med Hampi om ni fragar mig.

Kommentera inlägget här :