Akustisk gruppsex...

... löd frågan.
.
Jag har så himla roliga kompisar... igår var det en av mina vänner som ringde min telefonsvarare och talade in ett meddelande som jag alldelses nyss lyssnade på... och killen har humor... han bad mig att fundera lite på akustisk gruppsex... och nu gör jag det... vad fan är akustisk gruppsex... eller ännu mer skrämmande... finns det elektrisk gruppsex... och i så fall... varför?
.
Sex är ju ofta ett ämne som väcker starka känslor... eller så var det i alla fall när jag växte upp... nu för tiden så är det nog inte riktigt så längre... sex är liksom inte lika mycket tabu längre... och det kan jag nog tycka är bra eftersom sex ju är en av de mest naturliga sakerna i världen... och väldigt viktig för vår överlevnad... för helt ärligt... jag trodde nog fan längre på tomten än vad jag gjorde på storken... vem fan hittade på att det var storken som levererade barnen... då är ju tomten fortfarande en mycket troligare leverantör... för även om inte tomten är far till alla barnen så är han säkert skyldig i några fall.
.
Här under vårt vindskydd på stranden kan vi om vi vill ägna oss åt lite avacerad akustisk gruppsex.
.
Nu kom min kompis in på jobbet och jag fick en förklaring... akustisk gruppsex är helt enkelt ett annat namn för allsång på skansen ... minsann... man lär sig något nytt varje dag... och jag måste väl få erkänna att jag tänkte på något helt annat när jag försökte lista ut vad han menade.
.
Det är blåsigiga och regniga dagar på stranden... som upplagt för lite allsång under vårt vindskydd.

Kommentarer :

#1: Sigge

Bengt Sändh har sina ljusa stunder ...rätt kreativ ... *ler*

Svar: Aha... var det han som myntade det uttrycket.
kram
peter
peter

skriven
#2: Sigge

Han var med i Allsång på Skansen, det var där han sa att han tyckte inte om allsång ... och så kallade han det för akustisk gruppsex ... Måns skrattade gott ... och resten av publiken också ... *ler*

Svar: Ett helt underbart uttryck om du frågar mig... humor på hög nivå ;-).
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :