Billigt rödvin...

... drack jag inatt.
.
Och jag kände inte att jag blev full heller... däremot så kunde jag känna skammen av att bära omkring vinflaskan... hur jag försökte gömma flaskan så att ingen skulle se den... kanske mest för att jag ju skulle ta bilen och köra och inte ville att någon skulle se mig köra bil nu när jag druckit vin... allra helst eftersom jag ju hade min dotter med mig... hon var några år yngre än hon är nu... sådant är ju fullt möjligt eftersom allt var en dröm.
.
Känslan när jag vaknade var att jag riktigt kunde känna skammen jag kände när jag försökte gömma flaskan... så att ingen skulle se att jag körde på fyllan... och att det i min dröm inte fanns i mitt sinne att strunta i att köra bilen... inte ens när det innebar att jag skulle köra på fyllan med mitt eget barn i bilen.
.
Jag är glad och tacksam över att jag slipper vara orolig för att bli tagen för att jag framför fordon på fyllan.
.
När jag vaknade så tog det ett tag innan jag fattade at jag drömt en "användardröm"... vilket för övrigt måste ha varit väldigt länge sedan sist... jag kommer ihåg en dröm jag hade för 10 år sedan när jag rökade brass... den var riktigt otäck... annars så har jag varit förskonad från dessa drömmar... tack och lov... för även om det är skönt att vakna och förstå att jag inte har druckit något billigt rödvin så levde känslan kvar ett litet tag... fan... sån var jag när jag drack... en notorisk fyllekörare... och t.o.m. när jag hade mina barn i bilen... fy fan.
.
Det är skönt att man kan förändras och bli en bättre version av sig själv.

Kommentarer :

#1: Frida Karlsson

Du berör Peter!
Och din blogg har ändrat utseende ser jag, mycket fint!
Tack för att ni yogar om ett par timmar och jag vet att jag är välkommen! Synd att jag inte kan komma idag..!
Ha en fin dag på stranden :D
Kramar

Svar: Tack...
... och vi hoppas att vi inom en mycket snar framtid ser dig hos oss på stranden...

kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :