Blixtar och dunder...

... magiska under.
.
Det mullrade riktigt ordentligt när jag steg ur bilen alldeles nyss... och det finns väl en viss risk för någon ordentlig skur även idag... vilket inte är någonting som hindrar oss för en enda sekund... vi är ju strandgänget i ALLA väder... skulle det bli rent för jävligt så har vi en reservplan... vilket är att gå upp på hotellet och kolla in årets fotoutställning... och kanske ta en lite extra lång lunch på Tylöbäck.
.
Man kanske kunde tro att vi hängt en hel del på den fotoutställningen detta året eftersom det ju inte har varit så himla mycket medelhavsväder... men nä... strandvädret på Tylösand har fortfarande inte tvingat upp oss i skydd... visserligen så kom det en skur för några veckor där det regnade så intensivt en kortare stund att inte ens vårt parasoll lyckades hålla emot... det regnade helt enkelt igenom parasollet... men då regnade det också rätt kraftigt... ungefär som utanför mitt fönster just nu.
.
Lite regn är ingenting som hindrar oss från att tillbringa en dag på stranden... alla väder är alla väder.
.
Det som är riktigt häftigt med att tillbringa en massa dagar på en strand oavsett vädret är alla dessa helt magiska stunder... Tylösand är sååååå mycket mer än vad som visas på reklambladen (om det nu finns några sådana)... vi har haft dagar på stranden då det bara är vi och livräddarna på stranden... till skillnad från de varma soliga dagarna när det kan vara upp emot 30 000 personer på stranden... och känslan av att sitta under ett parasoll i regnet är obetalbar... eller att gå längs med havet under ett paraply när det regnar.
.
Nu bruker det inte regna så länge på stranden och efter att skurarna dragit förbi spricker det allt som oftast upp... och då är vi helt ensamma på stranden... samma strand som dagen innan var helt fullpackad... hua hua nu började det åska riktigt ordentligt här utanför... spännande... idag är en underbar dag... och vem vet... kanske får vi tillfälle att se den där fotoutställningen ändå.

Kommentera inlägget här :