Eländes, elände...

... jag glömde att ta med min dator till jobbet idag.
.
Det har hänt tidigare så jag kände igen känslan när jag upptäckte att jag glömt ta med mig min Mac till jobbet... att kalla känslan för panik är väl att överdriva... men att det kändes/känns snarlikt är ingen underdrift... egentligen så fattar jag inte riktigt varför... jag har ju min iPhone i fickan där jag kan kolla mailen och gå ut på nätet... och just nu sitter jag ju vid en av datorerna på jobbet (det är skitskumt att använda en PC när man vant sig vid sin Mac) och bloggar... så jag klarar ju mig utan min dator.
.
Tur att jag har ett program som lär mig att acceptera livet på livets villkor.
.
Allting är inte alltid som jag vill att det ska vara... och det är faktiskt goda nyheter fast jag själv inte riktigt förstår det... om allting alltid var som jag ville så fanns det ju knappt några utmaningar eller svårigheter i mitt liv... och hur skulle jag då kunna växa som människa?
.
Det första jag fick höra när jag kom till jobbet i morse var att "sommaren var slut"... "skitväder"... och jag håller inte med... visst är det himla roligt när vi har medelhavsväder på Tylösand... och visst hade det varit strålande sol, en klarblå himmel och tokvarmt idag om jag fått bestämma... men nu är det inte så... nu är det som det är och det är minsann inte fy skam... jag har bestämt mig för att "gilla läget" och göra det bästa av denna dagen... och vet ni vad... jag är helt övertygad om att det kommer att bli hur bra som helst... vilket väder vi nu än får på stranden idag... och det är ju fantastiskt att jag själv kan välja min inställning... att det faktiskt  riktigt går att göra vilken situation som helst till VÄRLDENS BÄSTA just nu... så idag har jag inget bättre för mig än att se till att min vistelse på stranden i Tylösand blir till "världens bästa just nu" för mig... så det var väl en himla tur att jag glömde min dator idag så att jag kunde komma på att det är helt och hållet upp till mig om jag vill göra denna dagen till en helt underbar dag... vilken gåva att ha den möjligheten.
 

Kommentarer :

#1: Sigge

Klokt ... som vanligt ... iallafall för det mesta ... *ler*

Svar: tack...
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :