Framgångssupporter...

... kallar jag mig själv för.
.
Lite enkelt uttryckt så innebär det att jag för det mesta håller på de som vinner... och... att jag som en sann Zlatanist nu får lägga min milantröja där jag tidigare lagt min barcatröja... och börja leta efter en PSG-tröja... helt ärligt så har jag lite svårt för att komma ihåg vad laget fullständiga namn är så jag använder mig än så länge av förkortningen (PSG)... i vilket fall som helst så har jag då tydligen börjat hålla på ett franskt lag... vem hade kunnat tro det för någon månad sen... men det är samtidigt lite av charmen med att vara just en framgångssupporter och Zlatanist... man kan bara vara glad över det man har... för man vet ju aldrig vad man får.
.
En framgångsupporter har inget annat val än att leva här och nu... och det är minsann inte fy skam.
.
De flesta av mina vänner håller fast vid sina favoritlag... och jag måste väl erkänna att jag har lite svårt för att personligen släppa taget om IFK Göteborg... vilket ju hade varit rätt bekvämt just nu om man kollar hur det går för dem i serien... suck... kanske behöver jag den referensen för att verkligen förstå fördelarna med att leva som framgångssupporter... det är mer än att hela tiden vara glad eftersom man ju alltid är en vinnare... bara detta att slippa älta varför det gick åt helvete... eller att hela tiden försvara sitt lag gentemot andra supporter som håller på något annat lag med att dra upp något som hände för 100 år sedan när ens favoritlag vann serien senast... suck... nä en framgångssupporters största belöning är att vi alltid lever i nuet... som vinnare bland vinnare... och det mina vänner är ett liv som passar mig alldeles ypperligt... för vem vill inte vara en vinnare?

Kommentarer :

#1: maritha

men vilken hutlös lön Zlatan håvar in, 13milj euro/år. men någon ska väl ha så mycket.;-9 låter jag avundsjuk?..........:-¤

Svar: Om du frågar mig så är hans lön ett bevis på hans rang som världspelare... att det sen är en himla massa pengar är en helt annan sak... jag hade nog inte klarat av att få alla dessa stålarna... jag tror ta mig fan att jag blivit både full och påtänd efter ett tag... för jag hade nog funnit att pengar inte gör någon människa lycklig... inte ens 120 miljoner.
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :