Paraply-yoga...

... ser det ut att bli idag.
.
Om man googlar på "paraply-yoga" så kommer de första sex träffarna att hamna på min blogg... med andra ord så är det nog inte så vanligt med paraply-yoga... kan det verkligen vara på det sättet att vi har skapat någonting helt nytt... jag tror minsann det... och det gillar jag.
.
Nu är det väl inte helt säkert att det regnar på Tylösand när vi kommer dit... men om det skulle förhålla sig på det viset så kommer vi alltså att skapa ett stycke historia... visserligen så har vi redan praktiserat paraply-yoga på stranden tidigare i år... fast å andra sidan så är varje yogapass på stranden unikt... och det är väl lite av tjusningen med att praktisera yoga på en strand... det blir liksom hela tiden... annorlunda.
.
Naturligtvis så hindrar inte lite regn oss från att njuta av livet på en strand... och 10.30 är det yoga som vanligt.
.
Det är bara en vecka kvar nu på "VågaVa go beach 2012" ... och visst var det väl himla skönt med medelhavsvärmen förra veckan... jag kan ju inte sticka under stol med att det tog emot lite när jag körde in till stan i morse... men samtidigt så vet jag med bestämdhet att jag kommer att må som en prins även efter denna dagen... det gör man nämligen alltid efter en dag på stranden... och det gäller konstigt nog alla väder... det finns ju en och annan som inte åker ner till stranden en regning dag... och det kan jag väl förstå... men jag vet också hur skönt det kan vara att sitta vid havet under ett paraply en regnig dag... vi snackar om ett närmast magiskt lugn.

Kommentera inlägget här :