Yoga...

... är rätt flippat.
.
Vi kör ju med yoga på stranden varje vardag på Tylösand... och det är jag som leder gruppen... inte för att jag är någon expert på yoga utan mest för att jag kan och har bestämt mig för att vi ska erbjuda alla som vill en chans att prova yoga... på mitt pass krävs inga som helst förkunskaper... och det ställs heller inga krav på deltagarna... att göra så gott man kan är gott nog... och vill man bara ligga ner i sanden och andas är det helt okej... en kille satt faktiskt på en brassestol och andades genom näsan igår... så ni förstår... det är deltagaren själv som sätter ribban... och upplevelsen är i allra högsta grad individuell.
.
Att praktisera yoga på en strand tillhör vad jag skulle vilja kalla något obetalbart... det måste upplevas.
.
Skulle det mot förmodan regna klockan 10.30 någon dag i juli så kommer vi att praktisera "paraply-yoga"... och då är det på sin plats att ta med sig ett paraply... så kan du sitta med oss på en garanterat öde strand och lyssna på regnet... och jag kan även garantera dig en upplevelse som du kommer att bära med dig resten av ditt liv... det är ett löfte... men naturligtvis så är du välkommen även om det inte regnar... klockan 10.30 på stranden i Tylösand alla vardagar i juli... så ge dig själv en chans... häng på vårt flippade yoga-gäng.

Kommentarer :

#1: mimmi

Det låter mycket inspirerande och lockande..tyvärr är det geografiskt för långt att cyckla ned till yogan om morgnarna..tack för livskraftig blogg

Svar: Det ÄR väldigt inspirerande att tillsammans praktisera yoga i alla möjliga väder på en svensk sommarstrand som Tylösand... och tack för komplimangen.
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :