"Ditt samtal är placerat...

... som nummer 101 i turordning".
.
Jag ringer just nu till Folksam och har placerats i en kö av en automatisk telefonsvarare... nu har jag blivit upplyst om att det fanns 70 stycken handledare som tar hand om alla oss i kön så jag sitter kvar och vänter... på kort tid är jag redan framme vid plats... "ditt samtal är placerat som 71 i turordning"... jag känner hopp.
.
Det är väl inte alltid så himla skoj att sitta och vänta i en telefonkö... men en man är ibland tvungen att göra saker som en man måste göra... "ditt samtal är placerat som 44 i turordning".
.
"Ditt samtal är placerat som 25 i turodning"
.
Jag har ingen som helst lust att ha dubbla föräkringar på min bil och tänker säga upp försäkringen i det bolaget som tar ut en extra avgift enbart för att jag är en kille med betalningsanmärkninger... "Ditt samtal är placerat som 2 i turodning"...och nu kom jag minsann fram... pratade med en trevlig tjej som upplyste mig om att jag nu bara hade en sluträkning att betala på Folksam sen var jag klar med det försäkringsbolaget... och det är jag glad för eftersom jag faktiskt har hittat ett försäkringsbolag som inte debiterar mig en extra avgift på flera hundra i månaden för att jag har betalningsanmärkningar... snacka om att slå på någon som redan ligger ner när man tar en extra avgift när kunden har haft svårt att betala för sig tidigare i sitt liv... och för en gammal missbrukare är det ju snarare regel än undantag... så tack för hjälpen Folksam från en av dem som försöker få rätsida på sina liv... men nu drar jag vidare till ett försäkringsbolag som väljer att inte straffa mig längre.

Kommentera inlägget här :