Ensamhet...

... var temat i vår torsdagsgrupp idag.
.
Jag satte mig här och bloggade precis innan vi skulle gå in i vår grupp... och då passade min dator på att strula lite med mig... eller rättare sagt jag hade loggat in här på min blogg men väntade så länge på att skriva att jag blev utloggad när jag försökte publicera mitt inlägg... och då blev jag naturligtvis lite sur... vilket jag inte är nu längre... så nu hoppas jag på att ni har överseende med att min blogg är en liten aning försenad idag.
.
Jag skrev ett inlägg om ensamhet... vilket vi även hade som tema i vår grupp på det sista mötet i Ljungby innan vi startar vår strandsäsong... nu är det fem veckor på Tylösand som gäller fall ni vill vara med i vår grupp... varje dag innan yogan (vid 10.30-snåret) har vi nämligen ett litet morgonmöte dit alla som vill vara med är välkommna... om man inte vill sitta ensam hemma i sommar så kan jag rekomendera ett besök på Tylösand där man kan ta del av vår gemenskap...och  ALLA är givetvis välkommna.
.
Dert är lätt att hitta oss på stranden i Tylösand... vi håller precis som vanligt till vid hjärtflaggorna.
.
Men tillbaka till dagens tema... ensamhet... jag trivs ypperligt i mitt eget sällskap och känner mig faktiskt inte ensam när jag är ensam... däremot händer det fortfarande lite då och då att jag känner mig ensam när jag är bland en massa människor... jag vet att det bara är en känsla och att det inte är någonting jag behöver vara rädd för men känslan kan kännas riktigt otäck och jag kan få kämpa för att inte fångas av den... för om jag låter den känslan fånga mig så kommer jag att ställa mig utanför... känna mig annorlunda... och vilja isolera mig... och om jag gör det... ja... då kommer jag att bli ensam på riktigt.

Kommentera inlägget här :