Konventförberedelserna...

... fortskrider.
.
Idag så ska vi (Konventkommitén) träffas på Gullbrannagården för att fila ihop de sista förberedelserna innan konventet nästa helg... och det märks att det börjar dra ihop sig... det är som vanligt en hel del saker som ska fixas de sista dagarna innan vi kör igång... i vår kommité (programkommitén) hade vi ett litet möte redan igår eftermiddags där vi listade upp de saker som vi behöver bli färdiga med... och det blev allt en liten lista... men jag kännar mig inte så himla stressad nu längre... "min" programkommité har ju blivit "vår" programkommité och då blev ju allting så himla mycket enklare... ännu en gång har livet med en förbluffande klarhet visat mig att ensam inte är stark.. att VI är ett vinnande koncept.
.
VI tog en liten sväng ner till Tylösand igår för att känna lite på de salta vindarna.
.
Just nu så skiner solen utanför mitt fönster och även om det är lite svalt så är det en massa väder... och just vädret är naturligtvis ett hett ämne inför konventhelgen... jag har kollat prognosen och den visar på att det kan bli en hel del väder även nästa helg... så det kan vara en god idé att packa ner både ett paraply (just nu ser det ut som att det kan bli paraply-yoga på lördagsmorgonen) och badkläder (för prognosen visar även sol och värme lite senare på dan)... men det viktigaste är väl som vanligt ett öppet sinnelag och ett par positiva glasögon... vädret är ju trots allt inget som vi råder över... men med hjälp av ett par positiva glasögon så fixar vi att göra det bästa av situationen oavsett vilket väder det blir... och det mina vänner... det är de riktigt goda nyheterna.
.
Idag så tänker jag ta ansvar för mitt eget liv och göra denna dagen till en toppendag... för jag känner att jag faktiskt har det valet... och det är ju ta mig fan helt fantastiskt.

Kommentera inlägget här :