Kör för fan inte på fyllan...

... det är livsfarligt.
.
Det allra flesta av mina drogfria midsommrar har jag tillbringat med att festa loss på konvent... 90% av dessa har varit i den norra delen av sverige där det inte blir mörkt om nätterna... Sundsvall, Kramfors, Sollefteå, Härnösand, Umeå... en enda gång så var det faktiskt ett midsommarkonvent i... Ystad.
.
Förra året så firade vi midsommar hemma hos mig i Brännebassalt... ett helt gäng drogfria polare... men i år så ska jag ta det betydligt lugnare... jag ska hälsa på hos några ganska nya vänner i dag och det ska faktiskt bli riktigt spännande... och då är det ändå så långt ifrån ett konvent man kan komma... var sak har sin tid och det gäller väl också midsommarfirande... en sak är jag i alla fall helt klar med... och det är midsommarsupandet... jag komprimerade ihop mitt supande ganska rejält... mycket och ofta... och när tänker tillbaka på de gångerna vi firade "vanliga" fylle-midsommrar här hemma i Brännebassalt så är det nästan så att jag blir lite rädd... inte för att jag kom ihåg så mycket av dessa fester eftersom jag alltid däckade först av alla... utan mer för att jag idag inser vilket slöseri på livskvallitét jag sysslade med på den tiden... snacka om att vara destruktiv.
.
Vad ni än nu hittar på denna midsommar så kör för fan inte på fyllan... det är livsfarligt.
.
De festerna fick ett abrupt slut när en av festdeltagarna körde ihjäl sig... en klassisk fyllekörning som gick åt helvete... och jag kan lova er att det inte var så himla festligt när polisen kom och meddelade oss den nyheten tidigt på midsommardagen... så för fan... kör inte på fyllan... man är inte en bättre chafför... det är bara något som man inbillar sig när man är full... men det är en fet och livsfarlig lögn.

Kommentera inlägget här :