Sommar...

... sommar, sommar.
.
Jag lyssnar på sommarprogrammen som börjat sändas nu igen på P1... inte direkt utan på min iPhone när jag är ute och kör i min bil... igår så lyssnade jag på Anja Pärson när hon berättade när hon hade hittat den stora kärleken... hur förvånad hon hade blivit när det var en tjej som hon blev kär i... och jag blev så himla berörd... tårarna tryckte på och jag tyckte att det var så fint... hennes mod och hur vacker kärleken är.
.
Kärleken är stor... och säkert betydligt mycket större än jag någonsin kommer att förstå.
.
Det händer något speciellt med mig när jag lyssnar på detta program... jag gör en känslomässig tidsresa varje gång jag hör signaturmelodin... och det jag känner är en väldigt stark och intensiv känsla av sommar... detta programmet är så himla starkt förknippat med sommaren för mig att jag känner riktigt stora lyckokänslor av... just det... att det faktiskt just nu är... sommar... ja jävlar det är ju hur mycket sommar som helst just nu... hade nästan glömt bort det... heja, heja radioprogrammet sommar.
 

Kommentarer :

#1: mimmi

Tack för påminnelsen, vilken tur att det finns repriser, nu har jag riggat radion och ser fram emot resten av pratarna....

Svar: Visst är det ett helt underbart program...kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :