Sommar...

... väder.
.
Det är inte direkt något badväder i Halmstad... än... visserligen så finns det säkert en och annan som badar även om det är iskallt i vattnet... och inte bryr sig så mycket om vad det är för väder... vinterbadare har jag ju hört talas om... själv hör jag definitivt inte till den skaran... varför hoppa frivilligt i en isvak?
.
Att jag skulle komma på idén att bada under vårt konvent till helgen ser jag som helt uteslutet... däremot så kommer jag att befinna mig nera på stranden klockan 08.00... inte så mycket för att jag vill utan mest för att jag känner ett visst ansvar för att leverera det som jag lovar... nämligen att det ska vara yoga på stranden... oavsett väder... så det är med viss spänning jag ser fram emot hur det här kommer att sluta... en sak vet jag... och det är det kommer att bli precis som det är tänkt att bli... att jag inte har en endaste anoing om vad det innebär är en helt annan sak.
.
"Det finns inga "dåliga" väder... bara "dåliga kläder... är en urgammal sanning.
.
Det värsta som kan hända skulle väl vara att jag får sitta ensam på stranden... att jag inte får dela denna (hur den än nu blir) upplevelse med någon annan levande varelse... för att det kommer att bli en upplevelse som jag inte hade velat vara utan är jag helt övertygad om... att få starta sin dag på en sandstrand vid havet är ju helt fantastiskt... oavsett väder.

Kommentera inlägget här :