Tänka sig...

... att jag kan blogga i framtiden redan nu.
.
Bland alla nya funktioner så har jag hittat en klocka på min blogg... en klocka där jag kan ställa in när detta jag skriver ska hamna ute på nätet... vilket ju faktiskt innebär att jag skulle kunna sitta här och blogga för en hel vecka i förväg om jag ville... fast å andra sidan så hade det ju inte funkat... för hur ska jag kunna blogga om i morgon redan idag?
.
Det finns ju inga möjligheter att jag skulle veta vad jag tycker och tänker om livet i morgon redan nu.
.
Fast egentligen så finns det ju vissa flippade fördelar med en tidsinställd blogg... jag skulle ju kunna skämta lite med min omgivning när jag dör... tänk att ha en blogg som fortsätter efter att jag kilat vidare... den idén är onekligen lite lockande tycker jag... alltid hade det väl varit någon som reagerat... helst så skulle den ju publiceras samma dag som man begravdes... men... vad skulle jag skriva i den... vad skriver en död bloggare om?
.
Nu ska jag då bestämma när denna bloggen ska visas... herregud... jag vill ju helst att den ska vara ute på nätet igår... men nä... hur länge pallar jag att vänta... öhh... några timmar får räcka... fyra minuter över fem i morgon bitti... det är lagom långt in i framtiden tycker jag... och jag har gott hopp om att överleva natten så att jag kan läsa vad jag skrev i morgon bitti.

Kommentarer :

#1: havregryn nilsoon

lyssna på låten "min egen begravning" - kjell höglund hehe

Svar: Tack för tipset...
kram
peter
peter

skriven
#2: mimmi

skruvat blogginlägg, dock intressant tanke..tack

Svar: Skruvat inlägg skrivet av en ibland ganska skruvad kille ;-)...
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :