Förväntningar...

... är luriga.
.
Vi kom fram till vår stuga i Trysil och fick en smärre chock... den var liksom väldigt, väldigt trång... och jag överdriver inte då jag påstår att det var lite problematiskt att hitta ett ställe att ställa packningen på... eller att passera varandra i den långa hallen... rummen var otroligt trånga och det började bli lite småjobbigt att acceptera för oss... men vi är ju inga människor som lever kvar i problemen... en stuga gjord för 8 personer ska inte behövas bebos av 11 människor samtidigt... då blir det för trångt... och vi löste det hur smidigt som helst.
.
Ett erbjudande på Radison visade sig vara perfekt... 5 dagar hotell och liftkort för bara lite dyrare än vad ett liftkort redan kostade... visserligen så får jag köpa en extra dag liftkort för 400 norska kronor men summa summarium så betalar jag inte ens 1000 kronor extra för att just nu sitta på ett otroligt lyxigt hotellrum (eller rättare sagt två rum eftersom vi har en svit att dela på tre) och blogga... för övrigt samma hotell där vi tänkte kolla på Zlatan på onsdag.
.
En våffla i norge... jag blev väldigt förvånad när grädden visade sig smaka filmjölk.
.
Allting blir inte alltid som man förväntar sig... våfflans grädde smakade filmjölk och stygan var lite för trång... men det gjorde inte så mycket för jag fick en ny våffla med riktigt grädde på... och det bästa hotellrum jag någonsin sovit på... så visst, ibland blir det inte riktigt som vi tänkt oss... ibland blir det faktiskt... bättre.

Kommentera inlägget här :