Jag har stora krav...

... på mig själv.
.
Kommer precis från en föreläsning i Gislaved och känner mig en liten smula besviken över att jag inte klarade av att leverera bättre än vad jag gjorde... det spelar liksom ingen roll att jag inte är helt frisk eller att det med allra största sannolikhet mest nog bara är jag själv som inte är nöjd... för helt ärligt så finns det ingen i hela världen som ens kommer i närheten av att ställa de krav på mig som... jag själv... jag är verkligen min egen värsta domare, bödel och kritiker... det märker jag av lite extra en dag som idag när jag inte känner mig helt i form... min fysiska status börjar väl helt enkelt smitta av sig en smula mitt psyke... när jag säger att jag är trött på att vara sjuk så menar jag verkligen att jag är trött på att vara sjuk... och jag börjar få planer på att självmedicinera.
.
Jag börjar faktiskt t.o.m. få planer på att börja självmedicinera mig mot min parasit.
.
Jag har en kompis som har just den medicinen mot min parasit som jag nu med facit i hand tycker har funkat bäst mot min parasit under alla dessa veckor jag gått omkring och burit på den... visserligen så lyckades den inte fullt ut vid första försöket men det är inte ovanligt enligt vad jag lärt mig via internet... Guiardiaparasiten är en riktigt envis och svårbehandlad rackare ska ni veta.
.
Jag har fått mängder av tips och råd vad jag kan göra för att bli frisk... men har med en åsnas envishet hållit mig kvar vid att den svenska sjukvården ska bota mig och helt och hållet lagt mitt liv i händerna på min doktor/doktorer... vilket den senaste veckan fått mig att fyllas med tvivel... sist jag pratade med doktorn på telefon hade han visserligen bara fått in blodproverna och konstatera att de såg bra ut... att jag mådde sämre än någonsin kunde kanske bero på... ja... jag fattade inte riktigt vad det kunde bero på faktiskt... och det visste nog inte doktorn heller... han ville att vi skulle vänta tills jag lämnade nya prov den 2 april och kolla hur det såg ut då... jaha... och här sitter jag nu... ska åka iväg på skidsemester till Trysil på söndag och mår... inte bra alls.
.
Det är nog tur att jag inte har lika stora krav på doktorn och den svenska sjukvården som jag har på mig själv... för hade jag haft det så hade jag nog varit riktigt, riktigt besviken nu... och hade jag nog inte nöjt mig med mindre än att ha blivit botad och känt mig helt frisk vid detta laget.

Kommentera inlägget här :