Talare...

... till Gullbrannakonventet.
.
Sakta men säkert trillar de på plats en i taget... talarna till Gullbrannakonventet... och idag så är det konventkommitémöte på söder i Halmstad... ännu ett konvent håller på att växa fram och i år har jag tagit på mig en extra uppgift... jag är ansvarig för programkommitén... vi som ska fixa fram talare och se till att det finns ett program att följa under tre försommardagar i Gullbranna... det som slog mig idag var att jag inom en snar framtid får se till att utöka min kommité så att den innehåller fler än mig... har liksom inte hunnit komma längre i min planering... jag har ju bl.a. haft fullt upp med att resa omkring i Indien... och inte nog med det... efter jag kommit hem så har jag ägnat ohyggligt mycket tid till att ta hand om min nya ständiga följeslagare... Guiardiaparasiten... och sånt tar tid vill jag lova.
.
Naturligtvis ska VI tillsammans måla ett Gullbrannakonstverk även detta år.
.
Jag vet att det inte är bra att göra service ensam... och ska givetvis fixa ihop en kommité värd namnet eftersom jag ju behöver någon att bolla mina idéer med... visserligen så har jag redan bokat några talare och tänkt ut några små förändringar... och det är ju så himla enkelt att göra service på Gullbrannakonventet... jag har en färdig mall fylld av våra tidigare erfarenheter och varför ändra på ett vinnande koncept?
.
Och... bara så ni vet... glöm inte bort yogan på stranden klockan 08.00 både lördag och söndag... har vi en otroligt tur (det har ju inte hänt hitills) så blir det regn... och premiär för paraplyyoga på stranden i Gullbranna... så glöm för fan inte bort att ta med paraply heller.

Kommentera inlägget här :