Talardag i Jönköping...

... blir det för mig idag.
.
Om en timme kommer en kompis och hämtar upp mig... sen åker vi iväg till Jönköping för att träffa massa fiNA vänner på en talardag där... vilket naturligtvis är hur trevligt och skoj som helst... detta trots att den ursprungliga planen var att tillbringa denna dag på Hammars backar och flyga med min vinge... men vädrets makter ville annorlunda... och de krafterna tar jag på allvar... det ska vara bra väderförhållande när jag flyger.
.
Det blir inte alltid som jag tänkt mig... men det blir nästan alltid bra ändå.
.
Flyga får jag förhoppningsvis göra i morgon... prognosen ser i alla fall fortfarande lovande ut för oss som vill prova våra vingar under morgondagen... och planen är att gå upp tidigare än tidigt för att ta mig ner till Hammars backar.
.
Men idag är idag och nu är det talardagen i Jönköping som gäller... det är en gåva att spontat kunna ändra lite på planeringen och ta dagen som den kommer... och ytterligare en fördel med att vädret satte stopp för flygningen idag är ju samtidigt att jag har en möjlighet att slänga mig i TV-soffan senare ikväll för att se på hockeyn... men först så ska jag glädja mig åt att jag har jättemånga vänner som jag kan krama i Jönköping om några timmar... ja jag är sannerligen en lyckligt lottad kille... att leva drogfritt funkar verkligen bättre än vad jag någonsin i mina vildaste fantasier någonsin kunnat drömma om... livet leker.

Kommentera inlägget här :