Att harmas...

... är inte skoj.
.
Att gå omkring och känna harm mot både det ena och det andra är ju bara så himla tråkigt... ändå så finns det allternativet i de flestas liv... och inte nog med det... massor av människor jag känner väljer att harmas... och jag fattar inte riktigt varför... för harm är fan ingen skön känsla... inte en enda sekund.
.
Att vara arg lite då och då är väl inte helt fel... men att gå omkring och harmas... öhhh???.
.
Tur att jag kan välja om jag vill harmas eller inte... och jag väljer nog att fortsätta att leva ett liv med så lite harm som möjligt i mitt liv... kanske för att jag är lite rädd för att harmas... för jag kan inte undå att lägga märke till att de av mina vänner som väljer harm väldigt ofta får en följdsjukdom av sin harm... nämligen bitterhet... och bitterhet... hua hua... vem fan vill dö bitter?
.
Inte jag i alla fall... så därför så väljer jag att fortsätta med mitt experiment... att leva som om att 99,8 % av mänskligheten är genuint god och kärleksfull... vilket är oerhört enkelt en dag som idag då jag råkar befinna mig bland mina fiNA vänner på ett RSK-möte i Stockholm... det enda jag behöver göra är att lyfta min blick och titta mig omkring... bara kärlek... jag är omgiven av kärleksfulla människor... och det gör mitt liv väldigt behagligt att leva... skönt... och så vill jag fortsätta att ha det i mitt liv... det är jag fan värd.

Kommentera inlägget här :