Det bara högg till...

... någonstans i min mage.
.
Från ingenstans så satt jag helt plötsligt dubbelvikt i min TV-fåtölj... det bara högg till någonstans inne i min mage och efter ett litet tag blev jag faktiskt riktigt rädd... för det kändes inte alls bra... och smärtan försvann inte heller... tankar som att det kunde vara blindtarmen som spökade för genom mitt huvud... jag övervägde att sätta mig i bilen för att åka in till akuten eller om det inte funkade ringa efter hjälp... men ni vet hur det är... man väntar lite till... och lite till... och nu så sitter jag här och skriver på min blogg... smärtan släppte till slut men jag undrar ändå om vad det var som hände egentligen... för detta var på riktigt... min kropp gav mig ett meddelande... ett väldigt tydligt meddelande... men frågan är väl om jag kommer att lyssna denna gången... jag tror knappt det... för nu gör det ju inte ont längre.
.
När det gör riktigt ont så lyssnar jag på min kropp... men när smärtan släpper så slutar jag att lyssna.
 

Kommentarer :

#1: Jeff

Det hände mej för exakt en månad sen. Fast på natten. Sen gick det över. Nästa natt vaknade jag igen, och då blev det bara värre o värre. Jag ringde till slut efter ambulans och på sjukhuset visade det sej vara njursten. Men jävlar var rädd jag var innan jag fick reda på vad det var för nåt...Hoppas du inte får mer problem =)

Svar: Jag blev också himla rädd när det bara fortsatte att göra skitont... men nu har det ju gått över... och du vet ju hur man funkar... inte fan går jag till doktorn nu när jag inte har ont längre.
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :