Det blev Bali...

... i vinter för mig.
.
Inget avbeställningsskydd... bokat och klart... den 11 december så lyfter jag från Kastrup och flyger till Bali... för en månads semester... men jag höll på att göra bort mig lite nu när jag beställde resan... för jag vara bara ett litet klick från att boka en resa som hade inneburit att jag skulle flyga med SAS till Frankfurt för ett byte... och jag hade inte ens klickat i en ruta som hade skyddat mig från konkurser... det vågade inte ens jag... SAS verkar inte vara det bästa och tryggaste allternativet i dessa dagar... jag bytte resplan och reser nu istället med Qatar Airways... och det känns betydligt tryggare.
.
Bali verkar ju vara ett schysst ställe... om jag har tur så kanske jag kan lära mig surfa.
.
Det kändes himla skönt att klicka det där sista klicket... nu är jag på väg... en ensamresa till andra sidan jorden och ett helt nytt resmål för mig... och visst var jag på väg tillbaka till Indien även denna gång... men... någonting  min mage sa åt mig att jag skulle prova något nytt... och nu för tiden vågar jag faktiskt lita på min magkänsla... och Bali känns hur bra som helst... och jag vet redan att jag inte ska beställa svamp på pizzan när jag är där.

Kommentarer :

#1: maritha

hej Peter. vad häftigt av dej att åka så där, lite hur som,och vart som. :) glatt avundsjuk blir jag, typ grön. :) tuff tycker jag du är.KRAM

Svar: Det tar jag som en komplimang... så... tack.
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :