Att det var bättre förr...

... är fan inte sant.
.
Jag träffar ibland människor som lägger ner en väldig massa energi på att springa omkring och harmas på människor... och allt som oftast så handlar det ju om att det finns folk som tycker annorlunda än de själva... sällan hör jag dessa människor uttrycka glädje över mångfald... eller över nya idéer överhuvudtaget... nä det är mer... "så här har det alltid varit"... och klassikern... "det var bättre förr"... hallå... på fullt allvar... finns det verkligen någon som inbillar sig att det var bättre förr... på riktigt... det enda som var bättre förr när det gäller mig är min egen kropp... den har nämligen alldelses nyss passerat sitt "bäst före-datum"... inte så att det stör mig så där jättemycket men det är fakstiskt sant... och ska jag vara riktigt ärlig så hade jag nog gärna sluppit att bära omkring på min "comviq-frilla"... ni vet en frilla med lite dålig täckning.
.
Jag hade väl inte haft någonting emot att slippa min flint... men va fan... man kan ju inte få allt i livet.
.
Kanske måste jag till slut kapitulera och göra som de flesta andra män med "comviq-frilla"... raka huvudet... men jag tycker nästan att det ser ännu löjligare ut... det är ju ingen som går på det ändå... för det syns ju ändå att man har en flint... då är det nästan lite fräckare med en hästsvans... det finns ju en och annan övervintrad hippi som kombinerar flinten med en hästsvans... och personligen så tycker jag faktiskt att det är så fult så att det är fräckt... all respekt till dessa killar från mig.

Kommentarer :

#1: mimmi

Spontant så tror jag hästsvans skulle klä dig! råttsvansar finns det ju också, som är två stycken, en på var sida om öronen..:)).själv har jag bara en på ena sidan,vad kan en sån heta tro..i skrivandets stund döper jag den till kattsvans. Tack för nice läsvärd blogg

Svar: Helst hade jag ju velat ha en Zlatan-fläta ;-)... så klart.Skoj att du gillar min blogg... det gör mig glad.

kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :