Indien...

... en månad i vinter.
.
Jag har ju bestämt mig för att åka till Indien en månad i vinter... ensam... men nu börjar jag tveka lite grann... inte över att åka iväg i vinter utan om det verkligen kommer att bli Indien... det finns ju många andra länder som skulle vara spännande att besöka... och ett av dem är Kambodja... det låter onekligen spännande och lockande... fast fortfarande så söker jag resor till Kerala... grejen är väl bara att det börjar bli lite bråttom med visumet om jag ska komma iväg om en månad... och nu måste jag ju vänta på mitt nya kontokort som banken lovade att skicka till mig efter att jag hade blivit av med och spärrat det gamla.
.
Resa i väg en månad till ett varmt land i vinter ska jag göra... men jag tvekar lite om vart jag ska åka.
.
En av de stora fördelarna med att åka ensam är ju att jag kan göra precis som jag vill... och att jag kan åka precis vart jag vill... paradoxalt nog är just det ett problem för mig just nu... ska jag verkligen åka till Kerala i Indien eller ska jag åka någon annanstans?

Kommentarer :

#1: Amanda Weberg

Häftigt! Oavsett land kommer det att bli en upplevelse :)

Svar: Du har så rätt så rätt... en väldigt spännande upplevelse om du frågar mig ;-)
kram
peter

skriven
#2: EvaT

Vietnam ligger högt på min önskelista. :-)

Svar: Jag funderar lite på Vietnam också... men det lutar allt mer åt Bali... en strandsemester med surf och chill låter helt okej... men visst sista ordet är inte sagt än... Sumatra var ett annat tips jag fick.
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :