Julstöket...

... är igång.
.
Jag kan inte undgå att lägga märke till att julstöket redan har börjat... det är ju rätt stort det här med julen för många... det är dukar, granar, gardiner, tomtar, stjärnor, adventsljustakar och en miljard andra prylar som ska plockas fram... och helt ärligt så fattar jag faktiskt inte riktigt grejen... okej det här med julafton och barn kan jag förstå... men allt det här runt omkring... i flera månader... hur orkar folk... jag är imponerad.
.
Förra årets julgran liknade inte riktigt min barndoms julgranar... och det blir samma visa i år.
.
Jag ser inget fel i att ha julen som hobby... tvärtom så är det väl bara skoj att det är så många som delar på detta intresse... jag som själv har egna intresse vet hur skoj det är att snacka om dessa med likasinnade... för min del handlar det inte så mycket om tomten längre... han har ersatts av Zlatan... en kille som också har som vana att leverera fina presenter till mig.
.
Det blir inget julbord, julgranar eller så mycket julfirande för mig i år heller... för precis som förra året så kommer jag att vara bortrest över jul och nyår... men jag erkänner att jag har lite julpynt här hemma ändå... en adventsljusstake som står framme året runt... den har stått i mitt köksfönster i många år nu... och är alltid tänd... året runt.

Kommentera inlägget här :