Nu jävlar...

... ska det städas.
.
Om jag skriver här att jag bestämt mig för att städa lite här hemma idag så kan jag inte smita... det skrivna ordet har den uppenbara fördelen/nackdelen att jag inte kan förhandla bort en av mina måstegrejer genom att låtsas att den inte finns... och jag VET att det funkar... jag har ju kört med "15 minuter om dagen" som jag skrivit om här tidigare... och den taktiken var ju helt fantastisk... jag lever fortfarande i sviterna av ett ganska städat hus.
.
Men även om jag har diskat, tvättat och... öhhh... och... öhhh... ja det var väl allt som jag lyckats fixa den senaste tiden... och när jag ser mig omkring så ser jag att jag behöver dammsuga och torka golven... städa upp i badrummet... plocka ihop papper som ligger lite överallt... och så är det väl dax att packa upp och tömma mina resväskor från min senaste resa till Norge... det kan ju vara bra att göra om jag nu ska ut och resa snart igen... kort sagt... jag har lite städning att göra... dammsugaren behöver startas... igen.
.
Det gäller nog allt att jag röjer undan lite här hemma innan det är för sent... förfallet närmar sig.
.
Idag så har jag då alltså tagit ett beslut om att göra mitt bästa för att röja upp lite här hemma... inte minst för att jag snart ska åka iväg en månad... och då hade det varit himla skönt att komma hem till ett städat hus... så nu bär det iväg till affären för att handla lite frukost så jag orkar städa... och tvättmedlet var visst också slut... tror minsann att jag handlar lite godis också... så att jag kan sitta i min TV-soffa och njuta av mitt nystädade hus om några timmar och softa framför en film eller nåt.

Kommentera inlägget här :