På väg...

... igen.
.
Det är mycket tid som jag spenderar i min bil... om några minuter så sätter jag mig i min bil igen för att köra till Kalmar... det är ju en talardag där idag som ni säkert redan vet om... kanske sitter ni i en bil på väg dit när ni läser detta... för vem vill missa en talardag?
.
Denna gången har jag sällskap i bilen... oftast så sitter jag ensam i min bil... och lyssnar på talarböcker eller så sitter jag och filofiserar över livet på livets villkor... bilen är ett himla bra ställa att filosifera på... där får tankarna strömma fritt... och det gör de... strömmar fritt... senast så strömmade de så himla fritt att jag glömde bort fartkameran på vägen mot Simlångsdalen (och där kör jag dagligen)... och för första gången så fick jag se att de visst var inkopplade... för blixten blixtrade och det togs ett foto på mig när jag satt i min bil och var olaglig... d.v.s. körde åt helvete för fort... jag vill minnas att jag faktiskt trots mitt filosiferande strax innan det blixtrade tryckte på bromsen... så förhoppningsvis så har jag fortfarande mitt körkort kvar... men jag räknar med dryga böter... det gick rätt fort.
.
Min bil använder jag mig av dagligen... det är väldigt praktisk när man bor som jag gör... på landet.
 
 

Kommentarer :

#1: Lakritsdraken

Usch ja, så lätt det är att trampa på gasen. Själv har jag en förmåga att gasa på när det spelas bra musik på radion eller om jag har satt på en skiva som jag gillar. Utan att tänka på det så ligger man genast en bit över tillåten hastighet.

Hoppas det inte blir alltför dryga böter.

Kram!

Svar: det är bättre med ljudbok... då saktar i alla fall jag ner.
kram
peter

skriven
#2: Thomas

Ett UFO ingen kamera blixt.

Svar: En kamerablixt inget UFO ;-)
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :