Underbar...

... och älskad av alla.
.
Jag känner mig uppfylld av kärlek... nästan lite av en underbar och älskad av alla känsla... troligtvis så beror mycket av den känslan på att jag har förstånd nog att omge mig med kärleksfulla och underbara människor... man blir ju som man umgås... eller hur?
.
Vi har stor makt över våra egna val här i livet... idag så ska jag välja... öhhh... kärlek.
.
Det är viktigt för mig hur jag väljer att se på livet... visst kan jag verkligen förstå att livet suger mellan varven... men för mig innebär det inte att det är en bra lösning att dra på sig offerkoftan så fort det kärvar lite... tvärtom så är det ju oftast just vid de tillfällena som det är extra viktigt för mig att omge mig med kärleksfulla människor och att våga se den kärlek som faktiskt finns tillgänglig för mig hela tiden... året runt... alla timmar på dygnet.
.
Om livet suger extra mycket så kan det vara en väldigt god idé att göra någonting snällt för någon annan än sig själv... kanske t.o.m. en god gärning i det fördolda... ni vet att göra en shysst grej för någon annan utan att berätta vem den kom ifrån... så om någon mår lite extra kass idag så är mitt råd att betala för en extra kanelbulle på ett fik i stan... be hon/han i kassan att ge bort den till nästa gäst... och sen gå därifrån... det kommer garanterat att göra livet lite enklare att leva.
 

Kommentera inlägget här :