Det är lätt att vara Svensk...

... fotbollssupporter idag.
.
Vi stod alla upp och skrek rätt ut... nästan alla på krogen (Olivers på vallås i Halmstad) hoppade upp och kramade om varandra samtidigt som vi vrålade ut vår lycka... Sverige hade på ett helt mirakulöst sätt lyckats vända ett 0-4 underläge och kvitterat på övertid... Tyskarna vid bordet sidan om oss satt helt knäpptysta och fattade nog inte riktigt vad som hade hänt... och det gjorde knappt vi heller... vi som hade skojat lite när Tyskarna bankade in 4-0 bakom Isaksson i det Svenska målet... om att det nu var läge för ett svenskt mirakel... och när detta faktiskt hände på riktigt så fick vi nypa oss i armarna för att inte tro att vi drömde... helt fantastiskt... otroligt... och så jävla underbart.
.
Helt otroligt... makalöst, fantastiskt... fotboll är magiskt... och som någon sa... bollen är rund.
.
Jag gillar mirakel... kanske för att jag själv är ett levande mirakel... för det var inte så himla länge sedan man trodde att om man var en narkoman så var det kört... levde man som knarkare så dog man som en knarkare... tyvärr så finns det människor på vår jord som fortfarande tror det... trots att jag och mina vänner är levande bevis på motsatsen... kanske var det därför som vi vågade skoja om att ett mirakel var möjligt när vi låg under med 4-0... vi visste ju att ingenting är omöjligt... att mirakel faktiskt existerar i det verkliga livet... på riktigt.
.
Nu är vi fler som tror på mirakel... tack till hela det svenska fotbóllslandslaget som visade oss att det aldrig är för sent för en förändring.
 
 

Kommentarer :

#1: Birgitta

.....och jag som inte såg matchen...var på middag och Tv:n i huset " som Gud glömde " strejkade...rättare sagt de hade bara basutbudet ?????? vilka har det nuförtiden ????


Svar: ojojoj... du missade ju en riktig klassiker... detta var någonting att berätta för barnbarnen om ;-).
kram
peter

skriven
#2: Anonym

Fy Faan vad bra skrivit och tänkt...Yes.

Svar: Tack... det var roligt att höra må du tro.
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :