Det drar ihop sig...

... nu.
.
Det drar ihop sig på flera område i mitt liv... saker och ting ställs på sin spets... det är inte bara skolan som snurrar mellan mina öron just nu... det händer andra grejer av lite mer privat natur i mitt liv... också... och jag har tidigare skrivit om att känna sig maktlös här på bloggen... naturligtvis så finns det saker och ting som jag inte kan skriva om här... privata saker som berör andra människor än mig... och jag är så himla tacksam över att jag har människor i min omedelbara närhet kan prata med om sådant jag inte kan skriva om här... för att hålla det inom mig hade bara gjort mitt liv helt ohanterligt.
.
Ibland går det lite väl snabbt i mitt liv... och jag har svårt för att hänga med... då behöver jag stanna upp.
.
De senaste veckorna så har det hänt en massa grejer i en väldigt snabb takt... saker som jag gärna hade varit utan... men jag har lärt mig att jag inte ska springa från problemen... och att jag inte alltid har förmågan att hänga med i svängarna... och istället för att försöka springa ifatt kan det vara väldigt klokt att göra tvärtom... stanna upp... reflektera... prata med någon om sina tankar... göra upp en plan... gå till handling... och släppa taget.
.
Det är inte lätt att släppa taget när livet är ohanterligt och man känner sig maktlös... men det går.

Kommentarer :

#1: Anonym

Ibland måste man sätta sig ned,och vänta in sin själ...har nån smart tjomme sagt,och det tror jag också på. Men något jag tror på,det är just dig,för när vardagen är motig och livet väljer att bjuda upp till dans...en dans jag inte bestämmer turerna i. Då vänder jag mig till mina få riktigt nära vänner för att rida ut stormen. Men jag tittar alltid in på din blogg,och snor lite kloka tankar om livet,eller ler en stund :) ville bara dela det,så du vet,kram

Svar: Tack... vilka fina ord... det är skönt att vara fler än en ibland.
kram
peter

skriven
#2: Blixt

Jag blev visst anonym i mitt tidigare inlägg,nåja,jag och teknik...tack,Blixt

Svar: kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :