En känslig...

... kille.
.
Det händer att jag själv blir en liten smula förvånad över vilket känslig kille jag blivit med åren... så satt jag då här hemma igen och tittade på en film med en stor klump i halsen och tårar i ögonen... och gillade det... jag gillar att vara en känslig kille... visst det finns många tillfälle då jag skäms en liten smula över min känslighet... jag är fortfarande inte en kille som gråter offentligt... och även om jag egentligen skulle vilja visa mina klasskompisar hur mycket jag kommer att sakna dem nu när vi snart slutar vårt äventyr på Universitetet... så lär de nog inte se några tårar i mina ögon... möjligtvis så kommer de att se en lite nervöst skrattande kille som försöker skoja bort sina egna känslor... och det är väl okej... Rom byggdes inte på en dag och jag måste ge mig själv lite tid när det gäller att lära mig visa mina känslor offentligt.
.
En vacker dag så kommer jag med all säkerhet att kunna gråta offentligt när som helst och överallt.
.
Men jag tycker mycket om att vara nära mina känslor... visst det finns känslor som jag inte direkt längtar efter att känna... men de känslorna är minst lika viktiga som de väldigt behagliga känslor som jag kan känna när landslaget hämtar upp ett hopplöst underläge och kvitterar på övertid... ALLA känslor är okej... och visst var det skrämmande när jag blev drogfri att börja känna på alla dessa känslor vi människor bär omkring på... men idag är jag grymt tacksam över att vara levande på riktigt... fullt ut.
.
Och det är väl lika bra att skriva det här nu då... bara så ni vet... jag får tårar i ögonen när jag tänker på att vår grupp i skolan kommer att upplösas efter presentationen på måndag... tårar av saknad eftersom jag tycker så mycket om alla i vår grupp... och vet ni vad... jag är glad över att kunna känna på den känslan... glad och lite ledsen på samma gång.

Kommentarer :

#1: Amanda

Du förmedlar mer känslor än vad du tror, framförallt glädje och kärlek! Glöm inte de viktigaste känslorna! Kram på dig!

Svar: Tack... nu blev jag glad må du tro.
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :