Gratis...

... internet och snälla människor gillar jag.
.
Jag märker till min stora glädje att vårt rika grannland i väster inte tar betalt för att jag ska kunna sitta här och surfa på flygplatsen i Oslo... och det tar jag givetvis tacksamt emot eftersom jag ska sitta här och vänta i två timmar innan mitt plan lyfter mot Molde... hoppas jag... för jag ser att många av inrikesplanen är försenade och jag misstänker att det beror på att det snöar kraftigt lite här och var i Norge... det är i alla fall vad jag tror... väder är kraftiga grejer och någonting som vi människor inte kan göra ett skit åt... väder blir det oavsett vi vill det eller ej... det är bara att gilla läget.
.
När jag inte sitter här och bloggar så kan jag lyfta min blick och förundrat iakta min medmänniskor.
.
Det är rätt skoj att sitta på en flygplats och kolla in mina medmänniskor... allra helst idag då jag har valt att se på mänskligheten med inställningen att 99,8% av mänskligheten är god... att de allra flesta människor är snälla och kärleksfulla... visserligen så finns det en och annan som ser lite rädd ut... men då tänker jag på att det säkert beror på att just den människan glömt bort att alla andra egentligen är snälla... det händer ju att man gör det... glömmer bort att de flesta människor är goda... inte så konstigt... det kan bero på att vi just sett på nyheterna som rapporterat om något hemskt som hänt... för även om de flesta människor i grunden är snälla så händer det ju hemska grejer hela tiden... för det finns ju faktiskt en och annan som inte är ett endaste dugg snäll.
.
Synd bara att de personerna får så mycket mer uppmärksamhet än alla de snälla människorna... det är faktikt lite orättvist kan jag tycka... ja det är sådant man kan sitta och fundera på när man väntar på ett flyg till Molde.

Kommentera inlägget här :