Kalsonger...

... och kalsipper.
.
Sällan har jag väl blivit så glad över två par kalsonger som idag... för jag var minsann inte beredd när en av mina vackra yoga-tjejer från stranden i somras tittade in på VågaVa i morse och överlämnade en present till mig... och glädjen blev ju inte direkt mindre när det visade sig vara ett par superfräcka filsingar från min favoritaffär... hon visste vad hon gjorde... och jag blir faktiskt riktigt rörd när jag får uppskattning för att jag håller i strandyogan på Tylösand några veckor på sommaren... det är svårt att uttrycka den glädje och tacksamhet jag känner... men som min sponsor säger åt mig att säga när något sådant här händer... gör det enkelt... säg bara... tack.
.
Tänka sig att yoga i alla väder är någonting som blir är så uppskattat... det värmer verkligen mitt hjärta.
.
Jag har ju varit och föreläst på Tullskolan i Göteborg idag... och det är också en helt magisk upplevelse... så många fina vackra och värdefulla människor det finns i mitt liv... precis just nu är jag på väg till Halmstad för at se på matchen med några av mina vänner... och imorgon så ska jag få den stora glädjen av att träffa mina klasskompisar i skolan... de skickade ett sms och bad mig om att leta runt lite i min garderob... jag tror att de kommer att bli glatt överraskade... eller att de åtminstone kommer att få sig ett väldigt gott skratt... och jag bara ler... lyckligt över att ha ett sådant rikt liv fyllt med helt fantastiska människor... jag är en väldigt lyckligt lottad kille... även om allting i mitt liv inte är hipp hipp hurra... livet på livets villkor gäller ju för mig också... och allt är ju inte alltid som jag vill att det ska vara... vissa saker är jag helt maktlös inför... så är det bara.

Kommentarer :

#1: Lakritsdraken

Visst är det fint att få uppskattning! Och den är du säkerligen väl värd :)
Kram!

Svar: Uppskattning är riktigt fint... jag gillar verkligen det ;-).
kram
peter

skriven
#2: Niklas

Tack så jättemycket för föreläsningen idag på Tullskolan!

Du är en fantastisk kille som jag har stor respekt för! Är det någon jag ser upp till så är det personer som har överkommit något otroligt svårt men ändå kan vara positiv och ta lärdom av det. I mina ögon är du en sån person och du förtjänar att gå rakryggad och se andra i ögonen.

Du har givit mig många insikter idag och för det kommer du alltid att finnas i mina tankar. Tack!

/Niklas

Svar: Tack... nu blev jag verkligen glad ska du veta... och ni ska ha tack för ert fina bemötande... det betydde mycket för mig.
kram
peter

skriven
#3: Mathias

Hej Peter jan bara instämma i det Niklas skrivit om din föreläsning på tullskolan Du berör verkligen i ditt sätt att blotta ditt liv jag har stor respekt och blir otroligt glad av den glädje till livet som du visar efter den resa du haft Grymt jobbat o återigen ett stort tack för tre värdefulla timmar /Mathias Tullskolan

Svar: Det är ni som ska ha tack... och du ska veta att jag blir glad att läsa vad du skriver.
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :