Privatliv...

... och en egen blogg.
.
Funkar det i praktiken?... jag har inte så himla många hemligheter och tror mig nog kunna skriva om det mesta här på min blogg... och samtidigt ändå ha ett privatliv... ett privat privatliv... alltså delar av mitt liv som jag inte skriver om här på min blogg... för det mesta... ja faktiskt nästan alltid så beror det på att det handlar om någoting som rör någon annan som står mig nära... jag vill ju t.ex. inte gärna skriva om mina barn här... så den delen av mitt privatliv är... fortfarande ganska privat... att jag har barn är inte någon hemlighet men jag vill helst inte lämna ut dem här på min blogg... även om det kan vara himla svårt när de gör någonting som jag som pappa är himla stolt över... men det jämnar ju ut sig... barn är ju som ni säkert vet enskilda individer och det händer ju också att de beter sig på ett sätt som alla föräldrar lite då och då blir varse... och det är ju då ett helt annat sätt än det man skulle önska... det hör liksom till.
.
Jag vill ju skriva om saker och ting som berör mig på riktigt i min blogg... och samtidigt ha ett privatliv.
.
Jag är ganska trygg i var min gräns går när det gäller mitt privatliv... visst får jag ibland stanna upp och ta mig en funderare... för eftersom jag tillhör en gemenskap där vi brukar säga att "vi är inte sjukare än våra hemligheter" så är jag ju inte dummare än att jag fattar att jag kan uppfattas som lite gränslös ibland... det är tyvärr inte så vanligt som det borde vara att prata om hur vi mår (på riktigt)... ofta så svarar vi rent reflexmässigt "jo tack, bara bra" när vi egentligen mår piss... och de är inte alla som är beredda på att bli bemötta helt ärligt... "tackar som frågar, jag mår skitdåligt och funderar allvarligt på att ta livet av mig idag... hur är det själv?.
.
Och om jag ska vara helt ärlig så anpassar jag mig efter omgivningen... jag blir väl som jag umgås kan jag tänka... känner hur jag glider allt mer ifrån ämnet just nu... det där med att ha ett privatliv... och jag kan inte tolka det på något annat sätt än att jag faktiskt har ett... privatliv alltså.
 

Kommentera inlägget här :