iPhone 5...

... är het just nu.
.
Min telefon funkar faktiskt helt utmärkt... en iPhone 4... inte ens iPhone 4 S... utan en numera helt "vanlig" och klassisk iPhone som igår uppgraderades med iOS 6.0... inga problem... min bästa telefon någonsin och jag har absolut ingenting att klaga på... tror ni att jag är nöjd?
.
Inte en chans... det har ju kommit en ny uppgraderad version av min telefon... iPhone 5... och jag visste faktiskt redan för ett år sedan att jag nog är tvungen att köpa en sådan... jag visste det så till den milda grad att jag ganska enkelt kunde säga åt mig själv att jag inte behövde någon iPhone 4 S utan kunde vänta tills nu... denna dagen då iPhone 5 kommer ut på marknaden... då jag naturligtvis är tvungen att byta ut min fullt fungerande mobil mot en ny... och det värsta av allt är nog ändå att människor i min omgivning förstår mig... och tycker att det är lika självklart som jag själv... kön ringlar lång i affärerna där man kan få tag på dyrgripen.
.
Säga vad man vill om apple... och jag gillar verkligen deras produkter... de är världsmästare på marknadsföring.
.
Naturligtvis så ser jag själv vad jag skriver här och nu... och jag förstår verkligen att jag är ett "offer" för en fantastisk marknadsföring... men... det kanske inte är så förbannat konstigt... telefonen och datorn är idag ett verktyg som jag är väldigt beroende av... och personligen är jag är helt knas på det här med tekniska prylar... jag säger inte att det är bra jag bara konstaterar att jag är helt såld... och för en kille som mig som gillar tekniska prylar och apple i synnerhet... att byta till mac från PC var definitivt ett av mina bättre val... och att byta från iPhone till en annan telefon finns inte på kartan för mig just nu... vilket väl i.o.f.s. någonstans måste betyda att jag är väldigt nöjd med produkterna.
.
Men... det spelart ingen roll... jag vill ändå ha en iPhone 5... helst igår.

Kommentarer :

#1: gre

Samsungs telefoner är bättre ;)

Svar: smaksak :-)
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :