Lååååånga dagar...

... blir det.
.
Fan jag gick upp 05.45 i morse... och är hemma 18.45... det är långa dagar för mig och jag måste medge att jag känner mig rätt trött nu... och så här ska jag hålla på i sex veckor... intressant... lärorikt... och lite av en utmaning för mig... och jag är helt övertygad om att det är värt varenda sekund... redan första dagen så fattade jag att det är en riktig gåva att ha fått denna möjligheten... även om det ju blir väldigt långa dagar.
.
Det var faktiskt rätt trångt även på de svenska tågen... tur att jag tågtränade mig i vintras när jag var i Indien.
.
Vi åker tåg mellan Halmstad och Helsingborg... och på hemvägen innebar detta att jag fick stå upp nästan hela resan... det var fullt på tåget och ganska trångt... tur att jag tågtränade mig i Indien i vintras... fast egentligen så var det lite roligare att åka tåg i Indien... det hände mer på resan... och jag kunde sakna att ingen serverade mig chai-the idag... men men... man kan ju inte få allt.
.
Imorgon så ska jag presentera mig... berätta vem jag är och lite om föreningen jag företräder... och försöka komma på vad jag tror att jag kan bidra med... spännande.

Kommentera inlägget här :