Ojojojoj...

... vad tiden sprang iväg.
.
Jag hann inte blogga här i morse för helt plötsligt hölls det ett möte inne på mitt kontor... och jag hann inte ens vara med tills mötet tog slut innan jag var tvungen att dra vidare för jag hade ju bestämt mig för att gå på yogan idag... vilket jag är oerhört tacksam för att jag gjorde... äntligen så börjar jag komma igång med någon form av träning... detta var mitt fjärde yogapass på en vecka om man räknar med yoga och dansäventyret i lördags... och det tycker jag verkligen är på sin plats... och då inte minst för att det var det i särklass svettigaste och mest flippade yogapass jag någonsin varit på... hoppas jag får tillfälle att uppleva den upplevelsen fler gånger.
.
Ibland så verkar det nästan som att timmarna och dagarna bara flyger iväg... är det höst nu?
.
Jaja... efter yogan så hann jag inte mer än komma tillbaks på jobbet innan det var tid för mat... och sen skjutsade jag en vän hem... han hade precis blivit släppt av polisen efter några dagar i arresten... det var visst olagligt att odla knark i detta landet... och det kändes himla bra att han kom till oss och bad om hjälp... kanske, kanske tröttnar han på ett liv som innebär att man sitter inlåst mot sin vilja mellan varven... och då finns ju vi där för honom... och det känns bra att få visa det i praktiken... jag gillar killen skarpt och är naturligtvis orolig för honom... för sanningen är brutal... ett liv med droger inblandat slutar ofta på samma sätt... fängelse, instution eller död... det har jag tyvärr sett med mina egna ögon alltför många gånger nu.
.
Det kändes skönt att stanna upp och skriva några rader här nu... för nu fick jag kontakt med mitt förstånd... hann stanna upp ett litet tag och reflektera lite över vad som egentligen hände... och att jag faktiskt är drogfri och lever ett fantastiskt liv idag... så även om livet rusar fram i 110 kilometer i timmen just nu så har jag det himla bra... och kan strax sätta mig i min bil för att åka till Stenungsund för att föreläsa med ett leende på mina läppar... och lugna ner mig lite... det känns bra.

Kommentera inlägget här :