Pray...

or die.
.
Det låter drastiskt... be eller dö... men för mig är det en nödvändighet... och tack och lov så innebär detta inte att jag måste vara religiös på något sätt... nej, nej... eftersom jag har skapat mig en helt egen variant av vad som menas med en kraft starkare än mig själv så har jag en helt egen variant av bön... visserligen så tror jag väl inte att jag är helt ensam om mitt synsätt men det spelar ingen roll... det enda som betyder någonting är att det fungerar.
.
Idag har jag kommit så långt i min egen utveckling att jag inte längre stör mig på ordet Gud... och det känns bra.
.
Min kraft starkare än mig själv är ALLT som finns utanför mina öron... och om jag lyckas focusera på någonting utanför mig själv och min självcentrering en liten stund så kallar jag det för bön... enkelt och bekvämt för mig... tyvärr så finns det fortfarande dagar då detta är mer eller mindre svårt... inte så många men de dyker upp... det är därför som jag behöver påminna mig om att jag behöver ta del av min kraft starkare än mig själv... och för att ni inte ska missförstå mig så vill säga till er att min kraft starkare än mig själv är... kärleksfull... och förlåtande... det räcker för mig.
.
Det fanns en tid i mitt liv då jag störde mig kraftigt på ordet Gud... det gör jag inte längre... jag har väl kommit till insikt på att det finns ett väldigt stort behov av att tro på någonting... och det är ju himla bra att det finns lite olika allternativ för at ta del av denna tro... för vissa funkar religion bra... för andra (som jag själv) finns det andra möjligheter... och det är ju bra... tror jag.

Kommentarer :

#1: Blixt

En polare hade oxå lite svårt för det där ordet gud,men han löste det genom att bokstavera det God Utan Droger,det funkar kanon för honom,varm kram

Svar: ALLA sätt är bra ;-)
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :