Tillbaka...

... till framtiden.
.
I vilket fall som helst så är jag och min kollega på väg till Göteborg för ett möte med en polare som jobbar på Vägen ut... vi behöver lära oss lite hur vi ska bära oss åt för att göra på rätt sätt nu när VågaVa växer så det knakar... vi är ju i startgroparna och slår upp portarna till vårt sociala företagande i slutat av denna månaden... och vad är då bättre än att prata med någon som har erfarenhet av att driva sociala företag... att be om hjälp har ju visat sig vara en väldigt god idé på så många andra område i våra liv så det funkar säkert bra här också.
.
Det är väldigt spännande att starta upp sociala företag... det finns ju så mycket som man skulle vilja göra.
.
Att åka upp till Göteborg i detta ändamål är lite extra roligt tycker jag... för visst har jag drömt många drömmar där... jag har ju bott i Göteborg för en herrans massa år sedan och det var på den tiden då jag inte hade några som helst begränsningar... visst förfallet hade ju redan börjat och jag sumpade väl en och annat av mina drömmar redan då... men det var långt innan jag slog i min botten och förstod att jag hade knarkat bort alla mina drömmar för länge sedan... tack och lov så har det visat sig att ett drogfritt liv har gett mig tillbaka drömmarna... och att det till skillnad från förr i tiden går att förverkliga de flesta av dem.
.
Och nu är vi på väg för att förverkliga ytterliggare några av dem... ja jävlar... vem kunde tro det för några år sedan... bara det faktum att jag kan knalla omkring på Göteborgs gator utan att behöva gömma mig för en massa människor är ju fan ingen annat än ett mirakel... jag är idag en fri människa... som får akta mig för vad jag ber om... för jag lever ett liv där drömmar går i uppfyllelse.

Kommentera inlägget här :