Urinvägsinfektion...

... är inte så manligt.
.
Jag tillhör nu en ganska ovanlig grupp av människor... nämligen en kille med urinvägsinfektion... om jag ska vara riktigt ärlig så blev jag rätt glad över den diagnosen eftersom jag var orolig över att ha fått en könssjukdom... och det hade ju inte varit något jag skrivit om här... det kan jag nog lova er... men eftersom det nu visade sig att det var en urinvägsinfektion så kan jag berätta för er om hur det känns att söka hjälp på en STD-avdelning sent på kvällen (eller nja... klockan 18.30)... vi satt tre killar i ett väntrum... tystnaden var öronbedövande... och jag kan lova er att vi tittade inte varandra i ögonen... skammen låg som en tät dimma i väntrummet.
.
Vad vi sysslar med i våra sovrum är kanske ingenting som vi brukar prata så mycket om... inte allting i alla fall.
.
Egentligen så är det ju ganska ansvarsfyllt att gå och kolla om man är smittad av någon könssjukdom lite då och då... men helt ärligt... vem vill gå dit i onödan... det är för skamfyllt och den känslan jag kände när jag satt i väntrummet var inte så himla bekväm... för att då inte prata om hur det kändes att dra ner brallorna framför den kvinnliga läkaren så att hon kunde ta ett prov på min snopp... hua, hua... och helt ärligt... hade det inte varit urinvägsinfektion... då hade jag inte skrivit om det här.
.
Och det var knappt att jag skrev om det ändå... för det är inte så jävla tufft och manligt att ha en urinvägsinfektion heller... men va fan... jag är nog mer människa än manlig... och det är okej för mig.

Kommentarer :

#1: Glenn

Hej!

Skulle vilja dela med mig av en fantastisk alternativmedicinsk produkt. För några månader sedan fick jag en urinvägsinfektion som jag försökte bli av med genom mycket sur vätska och tranbärsextrakt. Men försöket lyckades inte utan jag fick till slut ta till antibiotika. Nyligen fick jag tillbaka infektionen på nytt. Då prövade jag en produkt som heter kolloidalt silver och som snabbt tog bort infektionen. Jag rekommenderar den helt och fullt. Läs gärna om den här:

http://www.ion-silver.com/silver.htm
http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/03nr2/03-2art1.htm

Produkten går att köpa på följande ställe:

http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/ionosil-kolloidalt-silver

Lycka till! :-)
Glenn

Svar: Fantastiskt.
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :