Zlatan...

... var inte så bra idag.
.
Det är tungt för en sann Zlatanist att erkänna detta faktum... men det är sant... Zlatan var fan inte bra idag... nu spelade det väl inte så stor roll eftersom PSG ju ändå vann med 2-0... och kanske är det bättre om han funkar bättre på onsdag... mot Porto... i en betydligt viktigare match... men visst... jag vill ju att han ska vara på topp i varje match... och ösa in mål.
.
Trots att jag nog hade önskat att Zlatan levererade varje gång så tror jag att hans egna krav på sig själv är... större.
.
Det är nog rätt tufft att ha ett jobb med de kraven på sig som Zlatan har... och jag är tacksam över att jag slipper... men hur det än är så är jag ganska övertygad om att ingen är i närheten av att ställa så stora krav på Zlatan än vad han själv gör... och egentligen så vet jag inte riktigt vad jag tycker om det... en sida i mig gillar nog den inställningen... det är ju egentligen för jävligt eftersom jag ju brukar säga att det inte är så bra att ha för höga krav på sig själv... och att vi alla duger precis som de vi är... fast visst... jag gillar ju att Zlatan är en så himla bra fotbollsspelare som han är... och jag förstår att det krävs rätt mycket för att komma dit där han befinner sig... inklusive att ställa väldigt stora krav på sig själv.

Kommentera inlägget här :