Avslutning...

... på stranden.
.
Idag så är det sista dagen på Tylösand för detta årets projekt... och det är inte utan att jag kan känna mig stolt över att vi ännu en gång slutfört vad vi lovat att göra... vi sa att vi skulle vara på stranden ALLA dagar i fem veckor... visserligen så har vi varit lediga på helgerna (tack och lov) men ingen kan ta ifrån oss att levererade vad vi lovade... igen... man kan lite på oss... och det är en häftig känsla i att kunna skriva det här och nu.
.
ALLA dagar i ALLA väder har vi lyckats med att hissa vår hjärtflagga nere på Tylösand även detta år.
.
Annars så är det ju det här med avslut... kan väl inte påstå att jag har varit så himla bra på sådant tidigare... kanske mest för att jag inte lyckades slutföra så himla mycket i mitt aktiva liv... så avslut har väl mest varit en jobbig grej efter ett misslyckande... det kan ha gällt skolan... jobbet... en kass relation... eller vad som helst... och avsluten har väldigt ofta inneburit hårda ord... slammer i dörrarna... och allmänt jobbiga känslor.
.
Skoj att ha kunna bryta på detta beteende... att kunna ta avslut med ett nöjt leende över att ha fixat en grej och känna lite sorg över att det är slut är ju faktiskt en helt annan grej.
 

Kommentera inlägget här :