Jesus...

... blev uppäten.
.
Läste precis i blaskan om en tjej som hade sett Jesus i en glass... och sedan ätit upp honom... vilket jag kan förstå... glass smälter ju och Jesus hade nog försvunnit ganska snabbt i vilket fall...
.
glass-Jesus... 
.
... då hade ju tjejen som hittade Jesus (eller om det nu var jungfru Maria) i en ostmacka större tur... för hon kunde ju lite senare sälja den mackan till ett casino för 28.000 dollar... då kan man ju i alla fall säga att det är lönt att leta efter jesus både här och där.
.
Annars så går livet vidare här ute i Brännebassalt... igår var det julafton när jag åkte till den stora staden (Halmstad) och köpte mig en såg... ett helt fantastiskt verktyg nu när vi håller på att snickra en trappa och jag hinner knappt slänga i mig en frukost och skriva dessa rader just nu... jag bara längtar ut för att få fortsätta med byggeriet.
.
Grunden är lagd... och snart, mycket snart så kommer det att växa fram en trappa utanför vårt hus.
.
Vem vet... att bygga en trappa är ju helt klart lite av en en andlig upplevelse... kanske kommer vi att få se Jesus skymta fram i trallen som snart ligger på plats... större mirakel har ju hänt.
 

Kommentera inlägget här :