Näst sista dagen...

... på Tylösand.
.
Det är nästan overkligt hur snabbt tiden gått... det känns som om vi alldeles nyss startade årets "VågaVa go beach"... och idag så är det näst sista dagen på stranden för oss... fem veckor har bara svichat förbi i ett rasande tempo... tiden går verkligen snabbt när man har det bra... för bra har vi haft det (och ska förhoppningsvis ha i både dag och morgon också)... det är mycket snack om vädret när man hänger på en strand och tro det eller ej... vi har haft massor av väder även detta år.
.
Det har faktiskt hänt att det regnat även detta år på stranden... någon enstaka gång.
.
Om jag kollar på väderprognosen så ser det ut som om vi ska få en toppenavslutning med strålande väder... och det är ju alltid skoj med sol och värme när man hänger på en strand... visserligen så är de molniga och regniga dagarna på sommaren också helt magiska på Tylösand... men om vi ser på syftet med hela projektet och tänker på att vi är en oas för de som kanske inte riktigt hade vågat sig ner till Tylösand annars... så är ju det naturligtvis betydligt fler besökare även hos oss en solig och varm dag... så klart.
 

Kommentarer :

#1: Caroline

Hej Peter!
Vips så är sommaren snart förbi..! Tiden bara springer iväg! Tyvärr hann jag inte besöka dig på Tylösand denna sommaren :( har inte haft mer än en veckas semester och den spenderades i Turkiet! :) lite meditation på stranden hade nog varit nyttigt för mig då socialenhuset lätt knäcker ens psyke!! De allra tuffaste dagarna försöker jag iaf påminna mig själv om att aldrig sluta lyssna!! Jag får ofta höra av mina klienter att jag är en av de första människorna som har lyssnat på dem! Då måste jag iaf ha lyckats med något här på detta ställe! Jag är ingen myndighetsutövare och kommer nog aldrig att bli det heller! Får nog våga ge mig ut på nya utmaningar snart!hopoas allt är toppen bra med dig Peter och tt solen skiner på dig den sista dagen på Tylösand! :)
Kram Caroline

Svar: Hej fina Caroline... det kommer fler tillfälle att komma på besök... jag kan ju inte sticka under stol med att jag hade blivit jätteglad över att träffa dig... och jag tycker om att du påminner mig om att jag också har två öron och en mun.kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :