Saknar...

... min telefon.
.
Oj vad jag har vant mig vid att ha en iPhone på mig... det märker jag inte minst nu när jag lämnat in den på reperation... jag blir nästan lite förvånad över hur beroende jag blivit av min iPhone... känns som om jag har allting i den... och då tänker jag inte på själva telefonfunktionen... den lilla biten löste sig när jag fick en lånetelefon... en liten sak med knappar på... minns ni dem?
.
Som tur väl var så har jag nu med lite hjälp fixat så att jag kan lyssna vidare på mina böcker via min dator... jag använder mig av Storytel och det funkade lika bra med min dator... ett par trådlösa hörlurar så löste sig det lilla problemet... och så är det ju... det jag mesta som saknar på min iPhone finns ju på min dator.
.
Efter att nu trappan blivit klar är det dax för att ta tag i kaklandet av vår toalett på övervåningen.
.
Jag kan tycka om att lyssna på en bok medans jag pular lite med något praktiskt... och idag så är det tänkt att bli en fortsättning på badrumsprojektet... spacklet har torkat och det är snart dax att börja kakla väggarna... de flesta grejerna är redan inköpta... och det ska bli spännande att klä väggarna med kakel... och kunde vi bygga en trappa så klarar vi nog detta galant.
 

Kommentera inlägget här :