Bonusen...

... är en skön känsla i magen.
.
Så gjorde jag då det jag skjutit upp så länge... det där som jag inte ville göra... och belöningen låter inte vänta på sig... jag firade direkt med att slänga in en tvätt i maskinen... för att sedan laga mig en god middag... och jag mår som jag förtjänar... ypperligt... så klart... det gör man väl alltid när man gjort det där man inte riktigt orkade att göra... eller hur?
.
Att sitta och tjura och tycka att livet suger händer väl även mig ibland... dock inte idag.
.
Ibland så händer det att jag tycker livet suger... och någon gång är det ju faktiskt så... livet på livets villkor är inte alltid en dans på rosor... men... om jag går till mig själv så har det hänt fler än en gång att mitt sunkiga mående berott på att jag inte gjort det jag borde göra... det kan handla om praktiska grejer... tvätta, damsuga... städa toaletten... eller så kan det handla om att jag borde ringt min sponsor för länge sedan... "glömt" bort att gå på några möten... eller vad fan som helst... vad jag vill komma fram till är att många av mina "dåliga" mående beror på att jag struntat i att ta mitt eget ansvar... och tvärtom... flertalet av mina lyckliga stunder beror faktiskt på att jag gjort saker som jag borde gjort... ofta för länge sedan.
.
Och jag måste få lov att säga att det känns himla bra just nu... jag kan lätt lägga mig framför TV:n och kolla in en film eller något... med en skön känsla i min mage... för idag gjorde jag det jag borde gjort... för länge sedan.

Kommentera inlägget här :