De hälsar på lite då och då...

... mina röksug.
.
Lite stolt är jag nog trots allt för att jag hitills har lyckats hålla mig till min plan... att fortsätta leva rökfri på denna sidan ekvatorn... det har varit relativt enkelt... men... jag skulle ljuga om jag påstod att jag inte är röksugen... för det är jag... ibland mer ibland mindre... men röksugen är jag... några gånger varje dag faktiskt... och det är lite av att börja om från början igen... för visst har röksugen blivit allt tydligare och betydligt starkare efter min rökperiod på Bali... men jag är ändå förvånad över hur enkelt det är att leva rökfritt... och jag förstår också om det provocerar en och annan när jag påstår det... men ni måste ha förståelse för att detta är mitt sätt att bli rökfri.
.
När jag väljer att röka så blir det så himla tydligt för mig att det handlar om allt eller inget.
.
Jag kan inte hålla på att kludda när det gäller rökningen... kontroll och all form av feströkning är uteslutet... och att krångla till det med alla dessa sluta röka prylar hade bara fått mig att flippa över... nej för mig är det viktigt att göra det enkelt... ja tack eller nej tack helt enkelt... allt eller inget.

Kommentarer :

#1: mimmi

har rullat egna cigg hela mitt liv men de två sista åren rökte jag konsekvent cigarrer
när är jag rökfri men saknar ibland cigarrdoften och att hålla den feta cigarren mellan fngrarna

Svar: Jag kan också sakna att hålla tobaken mellan mina fingrar... eller att dra in det första blosset då jag tänder en cigg... men men... jag tror på rökfriheten... ja jag tror på frihet överhuvudtaget ;-)...
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :